Breaking

Friday, May 31, 2019

Some People Excel At A-APOTEKET.DK And Some Don't - Which One Are You?

a-apoteket.dk Reviews | Scam or safe?

High Trust Rating. This Site Looks Safe To Use.
High Risk
Safe
100 %
Looks Safe

Star 1
Star 2
Star 3
Star 4
Star 5

Skal betale 2 gange for samme produkt ,da væsken løb ud pga. fejl på en flaske inden i en æske

Hej 

Må sige til at begynde med, at jeg aldrig har oplevet problemet med apoteket i Greve for inden.

Men dette her synes jeg godt nok lige er skarpt nok. 
Min kone køre til Greve for at få noget til min hals, som så ender bla. med at blive hostesaft af en art. Men når hun så opdager at der er noget galt med flaskeproppen og alt væsken er sivet ud i hele posen med kvittering osv. Hun tager tilbage med det hele, så de selv kan se dette.

Og det logiske er vel, at man får en ny flaske, når nu de kan se dette. Men nej hun skal da bare betale for en ny. Og hvis hun ville have den indlægsseddel, der blev ulæselig til øre-dråberne til vores barn, ja så kunne vi jo bare slå det op på nettet

Jeg kan forstå hvis man kommer nogle dage senere, med flasken og vil have det byttet. Men helt ærligt, hvad er det for en, du er trådt ud fra butikkens dør, så dit problem, service at byde folk. 

Kan i virkelig forlange at, vi som kunder skal splitte alle de æsker ad ved kassen, for at se om der nu skulle være noget der ikke er, som det burde være?

Jeg er ihvertfald meget forarget over, at opleve sådan en omgang der skete her i dag.
Reply from A-apoteket
Vi har fået svaret fra Greve Apotek, og bringer det nedenstående:

Kære Brian Berthelsen

Tak for din henvendelse. Vi bestræber os på at have tilfredse kunder, og er naturligvis kede af, at du og din kone har haft en dårlig oplevelse hos os. Det vil vi gerne råde bod på, så I igen kan blive tilfredse med vores service. 

Jeg vil derfor foreslå, at du eller din kone henvender sig hos os på Greve Apotek. Så finder vi en god løsning på problemet. 

Med venlig hilsen
Birgitte Gundersen
Apoteker
Greve Apotek
Star 1
Star 2
Star 3
Star 4
Star 5

God service indtil der opstår problemer

For en halvanden måned siden var jeg nede og hente en ny dosis af min psoriasis medicin på apoteket Rosen i Kbh. NV. Ved samme lejlighed indkøbte jeg nogle Lanzopranol kapsler jeg havde en recept på, da jeg normalt altid plejer at købe stort ind, da jeg ikke har tid til at rende på apoteket i tide og i utide. Jeg havde et gammelt lager af det præparat jeg havde fået recept på, et der virker, og først da det blev opbrugt dette tog jeg det nyindkøbte i brug. Da dette ikke virker efter hensigten tog jeg de 2 ubrudte æsker (den tredje æske jeg havde brudt emballagen på ville jeg beholde) ned på apoteket for at få det ombyttet, men det nægtede de. Jeg blev så tilbudt at købe en ny portion af det rigtige præparat og så ville de være så flinke at smide det fejludleverede væk.

Jeg har fået en recept på en helt specifikt præparat, og får så udleveret et andet, et der sikkert var billigere. Men det har jeg ikke bedt om. Jeg pointere hver gang jeg er på apoteket at jeg vil have det præparat der står på recepten og ikke et eller andet kopi produkt.

Retfærdigvis skal det siges, at servicen på apoteket Rosen hidtil har været god, men det gælder øjensynlig kun så længe man køber og lægger pengene for varerne. Så snart der opstår problemer, og det er set med mine øjne, - en fejl der udelukkende skyldes apoteket, - stiller man sig straks på bagbenene.

Jeg er selv selvstændig erhvervsdrivende, så hvis jeg fejludlevere en vare ombytter jeg den altid med et smil og siger undskyld, eller hvis den er købt på postordre, sender jeg den rigtige og lader folk beholde den forkert leverede vare.

Jeg er egentlig lidt ligeglad med de 400 kroner pillerne kostede, det er mere princippet i det. Jeg har svær psoriasis og bruger i snit mellem 20-25.000 om året på medicin, men fremover vil jeg benytte mig af et andet apotek, så kan I jo tænke lidt over hvor god en forretning I lige har lavet!

Anders Vinther
Reply from A-apoteket
Vi har nu svar til dig fra Apoteket Rosen. Svaret er lidt forsinket pga. weekenden, da du postede dit indlæg fredag sidst på eftermiddagen. Svaret lyder sådan:

Kære Anders Vinther

Det er meget beklageligt, at du har haft en dårlig oplevelse med vores service hos Apoteket Rosen. Det vil vi gerne rette op på og tilbyder dig derfor at ombytte de to æsker Lanzopranol kapsler, som du omtaler. Medbring æskerne på apoteket og spørg efter Birgit Rask. Så ombytter vi med den medicin, som du normalt anvender. 

Som du skriver, er det ganske rigtigt ikke apotekets normale praksis at ombytte lægemidler. Årsagen er, at vi som apotek varetager en række lovkrav om håndtering og forhandling af lægemidler. Formålet er, at sikre brugerne den lovede effekt samt at lægemidlet kan holde sig i den periode, som er angivet på emballagen. Derfor må vi ikke gensælge lægemidler, der er kommet retur fra kunder. Og derfor tager vi heller ikke lægemidler retur. Det er baggrunden for vores tilbagemelding til dig. 

I dit tilfælde gør vi denne undtagelse, da der åbenbart er sket en misforståelse i forbindelse med ekspeditionen. Det beklager vi. 

Vi håber, at vi hermed har fundet en løsning, som du er tilfreds med og ser frem til at se dig på apoteket. 

Med venlig hilsen
Apoteket Rosen
Star 1
Star 2
Star 3
Star 4
Star 5

uigennemsigtige priser.

Mødte op i deres pæne butik i Kbh NV. 
Da jeg spurgte til pris pr. kg kunne eleven ikke finde det og spurgte en midaldrende kollega.. Denne kollega kunne kun give en ca pris pr pille, ca 7 kr.

Jeg købte så en lille æske og fortalte dem at jeg så ville handle et andet sted næste gang.

Pris pr pille ca 7 kr.
Pris pr kg: ca 12.000 kr. 

Er lidt i tvivl om de har pligt til at oplyse kg priser, men personalet er jo noget bedre uddannet end i netto, så mon ikke de kunne.

Efter købet gik jeg online på amazon, hvor nogle sælgere viser kg priser, her er prisen 90£/100g svarende til ca 1000 kr/kg - åh det er jo kun en tiende del af prisen, men så må jeg undvære frugtsmag og kunstige sødestoffer.

No comments: